Turer

Turer  » Opplevelsestur til Vauldalen og Rørosmartnan
Rørosmartnan kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted.

Vauldalen ligger 4 mil øst for Røros 840 m.o.h. Du finner oss på Norges tak 1500 m fra grensen  mot Sverige, i naturskjønne omgivelser like innunder de praktfulle Viggelfjella. Vi inviterer til vintertur med god mat og stemningsfulle opplevelser.

Onsdag 19.02: Vauldalen Fjellhotell ønsker velkommen med kaffe og hjemmelagde kaker ved ankomst hotellet. Middagen  serveres i hotellets spisesal. I peisestua er det mulighet til trivelig samvær og en svingom til levende musikk.

Torsdag 20.02: Etter frokosten guider Jorid oss ned til Røros og Rørosmartnan. Vi besøker Martnashallen i Verket og får tid til å rusle litt rundt på egenhånd.
Til kvelds dropper vi finstasen, og kjører med hest og slede til Volldalskoja. I et bygg i tømmer og stein, tuftet på gamle byggetradisjoner, blir det en helt spesiell stemning rundt bålet. Med felespill og visesang serveres et utsøkt måltid fra fjellets eget spiskammer. Etter måltidet, serveres kaffe fra svartkjelen, før hestene tar dere med tilbake til hotellet.

Fredag 21.02: Etter en god frokost er det klart for hjemreise.

Rørosmartnan kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted.  Verdenskulturminnet Røros Bergstad danner en unik ramme for folkefesten. Dette er først og fremst en handelsmartna, med ca. 250 utstillere i gata og på varemessa. Men martnan bugner også over av kulturelle innslag hele uka og hele døgnet: Konserter, dans, spontane innslag i gata, revy, god mat og drikke, høy stemning på serveringsstedene, liv i bakgårdene, historieformidling, tivoli og kjøring med hest og slede.
Her på Vauldalen har vi et sterkt personlig engasjement og ønske om å gi våre gjester en ekstra opplevelse som gir balsam for kropp og sjel.

Turen inkluderer: 2 døgn med halvpensjon. Guide fra hotellet til Røros og inngang i Martnashallen. Transport med hest/slede til Volldalskoja. Dans til levende lokal musikk i peisestua onsdag og trubadur i Volldalskoja på torsdag

 

Andre Turer
Side 2 av 5 sider (20 produkter)FørstForrige12345NesteSiste
Side 2 av 5 sider (20 produkter)FørstForrige12345NesteSiste

Kategorier

Motta nyhetsbrev

Kontakt Oss

Ta kontakt med oss .

Tlf: 98 85 97 88 / 98 24 19 28 
E-post:

www.geirangerturbuss.no
 
www.geirangertaxi.no
 

Gjørvahaugane 49
6216 Geiranger