Turer

Turer  » På danesefot med Ole Ivars
Bli med på dansecruise 

Disse artistene opptrer på scenen:

Ole Ivars

Ole Ivars ruller videre som band, og maken til karriere er det få andre band i Norge som kan vise til. Ole Ivars har 8 "bronseharper", inkludert den gjeveste av alle, Årets Spellemann. Hele 12 ganger har de blitt nominert siden prisen ble opprettet for danseband i 1996. De har solgt over en million plater, og har et tosifret antall gull og platina-trofeer på veggen. Det ferskeste trofeet kom i 2017, da de fikk platina for mer enn fire millioner streams av «Kongen av campingplassen».

 

Bjørns Orkester

Bjørns Orkester er Møre og Romsdals store danseband-cowboyer. Disse gutta har forlengst etablert seg i eliten blant norske danseband, og det skyldes ikke bare musikken – her er en gjeng joviale og omgjengelige musikere som er like populære blant publikum som blant musikerkolleger over hele landet.

Trine Renate Moen

Trine Renate Moen har en forkjærlighet for Neil Young, Lynyrd Skynyrd, Creedence, Dr. Hook og Suzi Quatro og har fått strålende kritiker får måten hun tolker låtene fra disse artistene på. Med sin hese, sterke røst trollbinder Trine publikumet fra scenen. Hun har tidligere vært en del av tribute bandet «Damage Done» (Neil Young) og musikalen «Thank you for the music» (Abba).

 

Terje Lehn

Med improvisasjon og humor som varemerke, har Terje Lehn siden begynnelsen av 90.-tallet reist rundt i Norge og drevet med kreativ underholdning og coveret låter fra 70 & 80 tallet. Her blandes spøk og humor sammen med musikk og allsang.

 

Konferansier Erik Forfod

Erik Forfod er Norges fremste danseband-general. Etter mange år som programleder av radioprogrammet, "På dansefot" i NRK P1 med over 500.000 lyttere hver lørdag og flere tv-sendinger med "Årets danseband-melodi", er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.

Andre Turer
Side 4 av 5 sider (18 produkter)FørstForrige12345NesteSiste
Side 4 av 5 sider (18 produkter)FørstForrige12345NesteSiste

Kategorier

Motta nyhetsbrev

Kontakt Oss

Ta kontakt med oss .

Tlf: 98 85 97 88 / 98 24 19 28 
E-post:

www.geirangerturbuss.no
 
www.geirangertaxi.no
 

Gjørvahaugane 49
6216 Geiranger