Turer

Turer  » 16 dager busstur til Calella
16. dagers opplevelsestur

DAG 1   15.09.19   ÅLESUND  OSLO
Etter nærmere avtale setter vi oss i bussen og kjører sørover. Dagens etappe går til Oslo der vi går om bord i et av Color sine skip som seiler oss over til Tyskland og Kiel.
Om kvelden hygger vi oss i lag med felles middag og underholdning.
Dagens etappe er 530 km og 7.5 timers transport.

DAG 2   16.09.19   KIEL  ROTHENBURG
Etter en god frokost om bord på båten ankommer vi Kiel, setter oss i bussen og fortsetter ferden videre sørover. Med flere stopp under dagen ankommer vi Rothenburg o.d. Tauber og vårt hotell Hotel & Gasthof Zum.
Felles middag og hyggelig samvær om kvelden.
Dagens etappe er 660 km og 5.5 timers transport.

DAG 3   17.09.19  ROTHENBURG  KONSTANZ
Etter frokost samles vi i bussen og i dag har vi ikke bare en transportetappe. Vi skal besøke den kjente øya Mainau. Mainau er en 45 dekar stor øy i Bodensjø Konstanz, en tysk by mot den sveitsiske grensen. Øyen er et eneste stort parkanlegg, med drivhus, gressmatter og en rekke planter av ulike slag. Øya og dets slott, som ble oppført på 1740-tallet er fra grev Lennart Bernadottes eie .Dette er Bodensjøens største turistattraksjon. Her vil det bli tid på egenhånd så gled dere.
Etter avtalt tid setter vi oss i bussen og fortsetter mot dagens siste mål, Hotel Constantia i Konstanz.
Middag og hyggelig samvær om kvelden.
Dagens etappe er 316 km og 3.5 timers transport.

DAG 4   18.09.19   KONSTANZ  VALENCE
Frokost på hotellet før avreise.
Med flere stopp under dagen vil vi ankomme vårt hotel Kyriad Valence Nord i Valence litt ut på kvelden.
Dagens etappe er 588 km og 6 timers transport.

DAG 5-12   19.09.19-26.09.19   VALENCE CALELLA
Frokost på hotellet. Da er vi kommet til siste transportetappe før vi ankommer vårt reisemål Calella og vårt hotell President litt ut på ettermiddagen.
Her blir vår base under oppholdet, 7 netter. Her blir det tid til sol bad og hyggelig samvær. Utflukter vil bli arrangert under oppholdet.
Frokost og middag på hotellet hver dag.
Dagens etappe er 491 km og 4.5 timers transport.

DAG 12   18.09.19 CALELLA BEAUNE
Etter en god frokost på hotellet er det tid for og takke pent for oss og sette nesen nordover igjen. Dagens første etappe går fra Calella til Beaune.
Når kvelden kommer sjekker vi inn på vårt hotell Ibis Beaune Centre.
Felles middag om kvelden.
Dagens etappe er 754 km og 7.5 timers transport.

DAG 13   26.09.19  BEAUNE RUDESHEIM
Frokost på hotellet før vi setter oss i bussen og kjører til Rydesheim am Rhein. Et av de største og vakreste vindistriktene i Tyskland. Vi sjekker inn på vårt hotell Bruhl`s Hotel Trapp som blir vår base i to netter. Kanskje vi tar en fellestur ut og ser på nattelivet her etter middag.
Dagens etappe er 518 km og 5.3 timers transport.

DAG 14   27.09.19  FRIDAG I RYDESHEIM
Frokost og middag på hotellet. Nyt dagen til det dere vil Husk og besøk den kjente gaten Drosselgasse og smak på den kjente Rydesheim kaffen. Kanskje et besøk med gondolen opp til det kjente Niederwalddenkmal monumentet eller bare en rundtur for å se ekte vinranker. Felles middag på hotellet om kvelden.

DAG 15   28.09.19  RYDESHEIM LYBECK
Frokost på hotellet før vi starter dagens reiseetappe. Vi fortsetter nordover og ankommer Hansabyen Lybeck litt ut på ettermiddagen. Her sjekker vi inn på vårt hotel Tryp by Wyndham Lybeck. Middag på hotellet om kvelden.
Dagens etappe er 602 km og 6.5 timers transport.

DAG 16    29.09.19   LYBECK KIEL
Frokost på hotellet.
Kanskje noen har lyst til å besøke det kjente marsipanhuset før vi forlater byen. Vi tar en spasertur opp og avlegger et besøk der og selv om det er litt tidlig på året kan vi stikke bortom og se på markedsplassen der det kjente julemarkedet foregår også.
Etterpå setter vi oss i bussen og kjører mot Kiel. Her går vi om bord i et av Color sine skip som vil seile oss tilbake til Norge og Oslo. Felles middag om kvelden. Husk å avlegge en visitt i taxfree og kanskje noen vil nyte dagens show i dansesalen før de svinger seg til skipets dansemusikk som en fin avslutning på dagen.
Dagens etappe er 88 km og 2 timers transport.

DAG 17    30.09.19
Frokost om bord på båten før vi ankommer Oslo.
Med flere stopp under dagen ankommer vi våre hjemsted litt ut på kvelden. Håper alle har hatt en fin og innholdsrik tur og kan leve videre på vakre minner. TAKK FOR TUREN
Dagens etappe 530 km og 7.5 timers transport.

  • Mainau
Samme Turer
Side 3 av 3 sider (11 produkter)FørstForrige123
Side 3 av 3 sider (11 produkter)FørstForrige123

Kategorier

Motta nyhetsbrev

Kontakt Oss

Ta kontakt med oss .

Tlf: 98 85 97 88 / 98 24 19 28 
E-post:

www.geirangerturbuss.no
 
www.geirangertaxi.no
 

Gjørvahaugane 49
6216 Geiranger