Turer

Turer  » På Dansefot med Color Magic
Bli med oss på dansecruise ombord på Color Magic! 

NÅ; SINGELTILLEGG KUN KR 650,- 


Vi setter kursen mot danseglede og gode stunder. Denne turen byr på gode artister akkompagnert av Erik Forfod, hele Norges dansbandgeneral etter 15 år som programleder av radioprogrammet "På dansefot" på NRK.

Artister som blir med oss på denne turen;
Anne Nørdsti med band
Anne Nørdsti er etablert som en av Norges største artister i krysningspunktet mellom danseband og country. I tillegg til å ha vunnet tre Gullsko for Årets Danseband, var hun den første kvinnelige artisten som vant Spellemannsprisen i kategorien «Danseorkester». Hun har turnert land og strand, og denne damen er kjent for å gi alt på scenen. Formidlingsevnen hennes er helt unik og både hjertet og dansefoten blir engasjert.

Holmsve
Dette dansebandet har lange tradisjoner med røtter helt tilbake til tidlig 70-tall. Størsteparten av låtene som spilles er egenprodusert stoff med trøndersk tekst. Deres første plateutgivelse, «Det er lov å ha drømma!», ble utgitt i 1998. Tittellåten fra dette albumet lå til sammen 46 uker på den norske dansebandtoppen.

Gutta fra Scandinavia
Gutta fra Scandinavia består av Terje Mårstad og Steinar Storm. Duoen som er en av de største dansebandsuksessene her i landet, er kjent for å skape god stemning og fengende musikk når de entrer scenen. De har holdt ”koken” lenge og er et musikalsk innslag som er verdt å få med seg. På cruiset blir de å finne som underholdning i Donkey Pub både på utreise og retur.

Kjekt å vite;
-Buss fra Moa via Romsdalen med strategiske stopp langs ruten.
-Går om bord på Color Magic ca. 12:00

 

Ta kontakt for informasjon og påmelding; 992 50 302 / 982 41 928 eller

Samme Turer
Side 1 av 2 sider (8 produkter)12NesteSiste
Side 1 av 2 sider (8 produkter)12NesteSiste

Kategorier

Motta nyhetsbrev

Kontakt Oss

Ta kontakt med oss .

Tlf: 98 85 97 88 / 98 24 19 28 
E-post:

www.geirangerturbuss.no
 
www.geirangertaxi.no
 

Gjørvahaugane 49
6216 Geiranger