Om oss

Daglig leder Torbjørn Arntsen

Vi er Geirangers eneste lokale taxi- og transportfirma, og Geiranger det kan vi! Vi kan med stolthet tilby «kortreist transport», for det kan ikke bli mer lokalt enn dette. Hovedkontoret vårt er lokalisert her i Geiranger med utsikt over havnen og sentrum.

Daglig leder, Torbjørn, startet i 2005 med én taxi i Geiranger. Opp gjennom årene har han og fruen jobbet frem en aktivitet og vekst i firmaet til i dag å omfatte 14 biler og busser med ulike størrelser og kapasiteter. Alle er topp moderne og har det siste innen miljøteknologi for motorkjøretøy – også noen med elektrisk fremdrift.
 

Vi kjører daglig ut i hele regionen. I Ålesund har vi også stasjonert turbusser & sjåfører. Det korter ned respons- og reisetid for tilreisende til Geiranger. Ålesund er også startpunkt for våre bussturer ut i Norge, Norden eller Europa.

Vi påtar oss små og store oppdrag hvor dine opplevelser står i sentrum. Prisene våre er konkurransedyktige og vi lever av å yte god service!
 
Sjåførene våre er erfarne og har god kunnskap til lokalhistorien, noe som er viktig når de tar med turister på oppdagelsesferd i Geiranger og i regionen. Vi er stolte av å levere og liker å yte mer enn det kunden forventer. Vi satser på at det gir kundene lyst til å komme tilbake til oss!
 
Vi ser frem til å høre fra deg og gleder oss til å ønske deg velkommen til Geiranger – og regionen vår!
 

Med vennlig hilsen
Geiranger Turbuss og Taxi

Torbjørn