Turbusser

48 komfort sittesplasser
53 komfort sitteplasser
48 komfort sitteplasser
Belysning
Komforseter m/el-uttak
51 sitteplasser

Busser - med komfort og smarte løsninger

Våre busser skal håndtere de aller fleste behov ifm. personelltransport. Vi har vi ulike størrelser og oppsett på bussene, men alle har høy komfort og kvalitet.

Bussparken er moderne og utstyrt med det siste innen miljøteknologi (Euro6 motorer) for denne type kjøretøy.

Busser og kapasitet

Vi kan tilby busser med kapasitet opp til 57 + 2 sitteplasser – hvor én av bussene håndterer opptil 6 rullestoler samtidig og har 29 sitteplasser.

Trenger man færre plasser kan vi foreslå en av våre minibusser fra 8 til 20-seter, eller helt ned til en personbil  med 4-seter.

 

Busser og komfort

God komfort på turen er viktig for å få en god opplevelse. Våre busser er utstyrt med gode seter, air-condition, toalett, samt flere har også USB-kontakt på hvert sete for lading av mobiltelefon, kamera etc.

Noen av bussene har også integrert kjøkken som kan benyttes for lettere servering på utflukten.

 

Buss med rullestolkapasitet & heis

Vi har også buss som tar ombord hele 6 rullestoler på en trygg og komfortabel måte, ved hjelp av en rullestolheis. Den benyttes for for inn- og utlasting av personell i rullestol (maks 300 kg i løftekapasitet). I tillegg har denne bussen 29 komfortable sitteplasser til andre passasjerer. 

Er behovet kun 1 rullestol og få passasjerer, har vi Maxi-Taxi med rullestolrampe og 8 sitteplasser.

Behov & avklaringer

Vi ser frem til å høre fra deg og ditt behov. Prisene våre er konkurransedyktige og vi lever for å yte service. Vi påtar oss små og store oppdrag hvor opplevelser og trygghet står i sentrum. 

57 sitteplasser