COUNTRY CRUISE TIL KIEL – HØST

COUNTRY CRUISE PÅ COLOR FANTASY

Countryartister og band som opptrer

Claudia Scott

En legendarisk norsk countryartist. Hun har vært på toppen av norsk country- og rootsmiljø siden tidlig 90-tallet og kan omtales som selve dronninga av Country & Roots.

Artisten har utviklet en egen stil innenfor countrysjangeren. Hun spiller selv diverse gitarer, mandolin, munnspill og vokal, og bergtar publikum med sitt varme vesen og formidlingsevne. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Ida Jenshus

Etter å ha vunnet NRKs talentkonkurranse «Lyden av lørdag» i 2007 har Ida Jenshus raskt etablert seg som en ledende countryartist i Norge. Hun vant Spellemannprisen for beste countryalbum med «Color of the Sun» i 2008 og fortsatte å imponere med «No Guarantees» i 2010 og «Someone to Love» i 2012.

I 2017 ga hun ut albumet «Two Worlds», inspirert av sin tid i Nashville hvor hun turnerte med låtskriverlegenden JD Souther.

Med albumet «From This Day On» i 2019, beviste hun sin allsidighet og kjærlighet til pop og country. Nå, med den nyeste utgivelsen av albumet «The Grip», lover hun en blanding av tidligere hits og nytt materiale.

Steff Nevers

Steff Nevers er en countryartist studiomusiker og plateprodusent fra Drammen. Artisten briljerer på både vokal og gitar, og er en etablert samt populær Country artist i hele Europa.

Etter å ha vært gitarist i band innen andre stilarter, satset han på solokarriere innen country fra 2002. Noen år senere dro han til Nashville i Tennessee, USA og spilte inn albumet Closest to My Heart. Blant annet kan Steff Nevers skilte med Spellemannprisen 2009 i klassen country.

Caitlin Palm

Caitlin Palm er en fremadstormende countryartist i Norge. Hun trekker inspirasjon fra dagens Nashville og skriver og utgir sine egne låter. Med en kraftig stemme har hun fanget både nasjonal og internasjonal interesse.

Med 23 utgivelser siden debuten i 2020 og singler som «Not Breakable», har hun nådd lyttere i 80 land og har oppnådd over 300 000 avspillinger på Spotify. Caitlin er booket til flere festivaler denne sommeren og jobber med sitt andre album, som ventes utgitt denne våren.

Med et backingband på hele syv medlemmer og en imponerende musikalsk historie, er det bare å se frem til denne liveopptredenen.

The Boots Band

Med årelang erfaring har disse gutta fra Notodden gått mot strømmen og spiller countryrock fra en by som er blå til beinet. Egne låter i kombinasjon med kjente og kjære coverlåter blir det alltid fest og dans med denne gjengen på scenen.

Bandet er nå aktuelle med sitt nye album Heddal. Dette er bandets fjerde utgivelse, men det første med norsk tekst. Med høy rotasjon på Norsk Countryradio og turnevirksomhet over hele landet, skulle denne gjengen være en fin garanti for at dansefoten får kjørt seg.

 

Avreise turbuss

Onsdag 23. oktober kl. 23:55 fra Ålesund på Moa terminalen
  • Vi kjører via Vestnes fergekai ** (ca. kl. 01:30), videre via Åndalsnes og Gudbrandsdalen til Oslo
  • Vi har faste stopp og pauser på veien, og første stopp er på Dovre Dag & Natt og neste på morgenkvisten hos Nebbenes kro. Her er det muligheter for kjøp av mat & drikke og toalettbesøk
Dag 1 – Torsdag 24. oktober
  • Kl. 11:15 ankommer vi Color Line Terminalen i Oslo. Da er det bare å ta livet med ro til vi får startet ombordstigning i Color Line kL. 13:15, med avgang kl. 14:00 til Kiel

  • Etter avgang er det bare å finne frem til de ulike scenene hvor Country musikk spilles – og nyt kvelden!

 

Dag 2 – Fredag 25. oktober

  • Kl. 10:00 – Ankomst Kiel. Dagen til fri disposisjon. NB! Husk gyldig legimitasjon når du går av båten i Kiel.
  • Kl.  14:00 – Avgang fra Kiel, og man kan fortsette å nyte god Country musikk resten av kvelden.


Dag 3 – Lørdag 26. oktober

  • Kl. 10:00 – Ankomst Oslo havn. Vi går av båten og setter oss i bussen for hjemturen ca. kl. 11:00
  • Forventer å ankomme Moa terminalen ca. kl. 19:30 – 20:00 

 

Prisinformasjon

Pr. person: kr 2.950,- *
Singeltillegg: kr 900,-
 

Grunnprisen dekker reisen med buss og båt inkl. dobbel innvendig lugar tur/retur. Ingen måltider, drikke eller show ombord er inkludert.

-> Bestilling av frokost, reservasjon til kveldsbuffé og show på båten. Tas opp ved bestilling av tur. Vi er behjelpelig med reservasjon og bestilling.

** Tilkjøringsbuss fra Kristiansund, avreise tirsdag kveld kl. 23:00 til Molde fergekai. Fergen går fra Molde kl. 00:50 til Vestnes fergekai. Her venter Geiranger Turbuss.

 
Vi tar forbehold om endringer fra reiseoperatører, og ev. prisjusteringer.
 

VELKOMMEN PÅ TUR!

Påmelding tlf. 992 50 302 / 982 41 928.

Praktisk informasjon ifm. reise
Avbestillingsregler