DANSEFOT TIL KIEL MED COLOR MAGIC – NOVEMBER

"DANSEFOT" CRUISE PÅ COLOR LINE - NOVEMBER

Danseband som opptrer i november:

Contiki

Contiki omtales som Norges superduo innen danseband-sjangeren og har over 35 år på samvittigheten som dansemusikere! I 2023 gav bandet ut albumet Alltid På Vei i samarbeid med plateselskapet Slager. Contiki er ofte å se på scenen sammen med andre toppband. Bandet spiller for fulle hus og populariteten vokser stadig.

Dænsebændet

Dænsebændet har gjennom sine snart 43 år på veien blitt et av Norges mest etterspurte danseorkester. «En unik scenesjarm, fengende danserytmer og en vellyd som få gjør dem etter,» sa Audun Tylden en gang om gutta som kan skilte med hele 19 plateinnspillinger, 3 Spellemannpriser og et ukjent antall av radio- og TV opptredener.

Bjørns Orkester

Bjørns Orkester kommer fra Hustadvika og Molde i Møre og Romsdal. Dette er virkelig en sprudlende og energisk kvartett som er kjent for å gi alt fra scenekanten. Bjørns Orkester har blitt et av Norges mest populære og folkekjære danseband. I 2023 feiret orkesteret 30-års jubileum, og de kan se tilbake på hele 13 plateutgivelser!

Konferansier Erik Forfod

Erik Forfod er Norges fremste danseband-general. Etter mange år som programleder av radioprogrammet, «På dansefot» i NRK P1 med over 500.000 lyttere hver lørdag og flere tv-sendinger med «Årets danseband-melodi», er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.

 

Avreise turbuss

Fredag 1. november kl. 23:55 fra Ålesund på Moa terminalen
  • Vi kjører via Vestnes fergekai ** (ca. kl. 01:30), videre via Åndalsnes og Gudbrandsdalen til Oslo
  • Vi har faste stopp og pauser på veien, og første stopp er på Dovre Dag & Natt og neste på morgenkvisten hos Nebbenes kro. Her er det muligheter for kjøp av mat & drikke og toalettbesøk

 

Dag 1 – Lørdag 2. november
  • Kl. 11:15 ankommer vi Color Line Terminalen i Oslo. Da er det bare å ta livet med ro til vi får startet ombordstigning i Color Line kL. 13:15, med avgang kl. 14:00 til Kiel

 

Dag 2 – Søndag 3. november

  • Kl. 10:00 – Ankomst Kiel. Dagen til fri disposisjon. NB! Husk gyldig legimitasjon når du går av båten i Kiel.
  • Kl.  14:00 – Avgang fra Kiel


Dag 3 – Mandag 4. november

  • Kl. 10:00 – Ankomst Oslo havn. Vi går av båten og setter oss i bussen for hjemturen ca. kl. 11:00
  • Forventer å ankomme Moa terminalen ca. kl. 19:30 – 20:00 

 

Prisinformasjon

Pr. person: kr 2.950,- *
Singeltillegg: kr 700,-
 

Grunnprisen dekker reisen med buss og båt inkl. dobbel innvendig lugar tur/retur. Ingen måltider, drikke eller show ombord er inkludert.

-> Bestilling av frokost, reservasjon til kveldsbuffé og show på båten. Ta dette opp ved bestilling av tur. Vi er behjelpelig med reservasjon og bestilling.

** Tilkjøringsbuss fra Kristiansund, avreise lørdag kveld kl. 23:00 til Molde fergekai. Fergen går fra Molde kl. 00:50 til Vestnes fergekai. Her venter Geiranger Turbuss.

 
Vi tar forbehold om endringer fra reiseoperatører, og ev. prisjusteringer.
 

VELKOMMEN PÅ TUR!

Påmelding tlf. 992 50 302 / 982 41 928.

Praktisk informasjon ifm. reise
Avbestillingsregler