DANSEFOT TIL KIEL MED COLOR MAGIC

"DANSEFOT" CRUISE PÅ COLOR LINE

Danseband som opptrer på Danse Cruiset:

Ingemars
  • Ingemars er et norsk danseband fra Hedmark. Navnet Ingemars har de tatt etter vokalist og gitarist Terje Ingemars Larsson. Siden oppstarten i 1986 har de gitt ut seks studioalbum, hvorav det femte «I Finnskogens Rike», vant Spellemannprisen i 2008 i klassen danseorkester. I 2006, 2007 og 2008 vant bandet dansebandprisen Gullskoen.
Rainbow
  • Dyktige musikere kjennetegner bandet Rainbow, med frontfigur Lars Kristoffersen ved roret siden 90-tallet. Rainbow og Lars Kristoffersen har gitt ut flere plater gjennom årene med eget materiell og coverlåter. «Bye Bye Baby Goodbye» skrevet av Rune Sundby er klassikeren som de aller fleste kjenner til og synger med på.
Fryd og Gammen
  • Fryd og Gammen ble startet i 1970. Har siden den gang fremstått i flere besetninger og musikksjangre. Bandet er således et av de bandene i Norge som har vært på «veien lengst». Leder av bandet: Jan Erik Aaserud har vært med siden starten i 1970. I dag fremstår bandet både som duo, trio og kvartett. Besetning og har et vidt repertoar som vesentlig består av coverlåter samt noe fra egen produksjon.
 
 

Avreise

Fredag 8. mars kl. 23:55 fra Ålesund på Moa trafikkterminal
  • Vi kjører via Vestnes fergekai ** (ca. kl. 01:30), videre via Åndalsnes og Gudbrandsdalen til Oslo
  • Vi har faste stopp og pauser på veien, og første stopp er på Dovre Dag & Natt og neste på morgenkvisten hos Nebbenes kro. Her er det muligheter for kjøp av mat & drikke og toalettbesøk8
Dag 1 – Lørdag 9. mars
  • Kl. 11:15 ankommer vi Color Line Terminalen i Oslo. Da er det bare å ta livet med ro til vi får startet ombordstigning i Color Line kL. 13:15, med avgang kl. 14:00 til Kiel

 

Dag 2 – Søndag 10. mars

  • Kl. 10:00 – Ankomst Kiel. Dagen til fri disposisjon. NB! Husk gyldig legimitasjon når du går av båten i Kiel.
  • Kl.  14:00 – Avgang fra Kiel


Dag 3 – Mandag 11. mars

  • Kl. 10:00 – Ankomst Oslo havn. Vi går av båten og setter oss i bussen for hjemturen ca. kl. 11:00
  • Forventer å ankomme Moa Trafikkterminal ca. kl. 19:30 – 20:00 

 

Prisinformasjon

Pr. person: kr 2.950,- *
Singeltillegg: kr 700,-
 

Grunnprisen dekker reisen med buss og båt inkl. dobbel innvendig lugar tur/retur. Ingen måltider, drikke eller show ombord er inkludert.

-> Bestilling av frokost, reservasjon til kveldsbuffé og show på båten – ta dette opp ved bestilling av tur. Vi er behjelpelig med reservasjon og bestilling.

** Tilkjøringsbuss fra Kristiansund, avreise lørdag kveld kl. 23:00 til Molde fergekai. Fergen går fra Molde kl. 00:50 til Vestnes fergekai. Her venter Geiranger Turbuss.

 
Vi tar forbehold om endringer fra reiseoperatører, og ev. prisjusteringer.
 

VELKOMMEN PÅ TUR!

Påmelding tlf. 992 50 302 / 982 41 928.

Praktisk informasjon ifm. reise
Avbestillingsregler