LANGTIDSFERIE VINTER 6 UKER TIL ALMUNECAR SPANIA 2025 – FLYREISE

Viktig: Alle må ha gyldig Pass, Reiseforsikring og gyldig Helsekort fra HELFO

Reisende fra Ålesund

Avreise fra Ålesund lufthavn, Vigra

 • 16. januar 2025: Flytider kommer….

Reisende fra Oslo lufthavn, Gardermoen

 • 16. januar 2025: Flytider kommer….

Hjemreise fra Malaga lufthavn etter 6 uker…

 • 27. februar 2025: Flytider kommer….

 

Tillatt bagasje

Hver passasjer i gruppen kan medbringe:

 • 2 x 23 kg innsjekket bagasje
 • 1 liten veske (under setet)* 30 x 20 x 38 cm
 • 1 håndbagasje (bagasjehylle)* 55 x 40 x 23 cm
  * Maks 10 kg totalt
 

Husk det er viktig å pakke riktig – ingen flytende væsker/kremer i håndbagasjen (maks 100 ml pr. enhet). Det må legges i sendebagasjen. Pakketips: ta med en badehåndduk som kan brukes på solsengen.

Prisinformasjon

 • Inkl. halv pensjon (frokost og middag) med vin/vann til maten
 • Fra Ålesund: kr 19 990,- 
 • Fra Gardermoen: kr 17 990,- 
 • Singeltilllegg: kr 6 660,-
 

Vi tar forbehold om endringer fra reiseoperatører, hotell og valuta som kan føre til ev. prisjusteringer.

REISEBESKRIVELSE

Fra Vigra går vi ombord i et av Norwegian sine fly, som tar oss til Oslo Lufthavn Gardermoen, der vi møter resten av reisefølget. Vi går der ombord i Norwegian, som i løpet av fire timer tar oss til Malaga og den Spanske solkyst.

Her venter vår Spanske buss som kjører videre til den lille fiskelandsbyen Almunecar. Vi ankommer nå hjertet av Costa Tropical kysten og finner vårt Hotel Victoria Playa. Hotellet har store fine rom, alle med balkong, store bad og kjøleskap. Romservice sju dager i uken.

Hotellet har eget oppvarmet basseng, trimrom og dansesal, ellers ligger vi ti min gange ifra strandpromenaden og Middelhavet.

Almunecar med sine 25000 innbyggere ligger mellom to elver, landbruket er viktig, fruktbar jord som er perfekt for tropiske frukter. Her finnes historie og spor fra de første innbyggerne, dette vil vi oppleve under oppholdet.

Her er et behagelig klima hele året, vintrene er milde og tørre og somrene varme og solfylte. Våren bruker temperaturen å ligge på 18 til 25 grader, så det blir mulighet for et bad både i havet og i hotellets oppvarmede basseng.

UTFLUKTER

Vi setter opp utflukter under oppholdet så dere har mulighet til å utforske den spanske solkysten skikkelig. Dette vil vi gjennomgå i fellesskap på et informasjonsmøte når vi er på plass. Utfluktene koster fra 26 – 65 Euro pr. person. Utfluktene er avhengig av at nok folk melder seg på. Utfluktene betales kontant i Euro.

HJEMREISE

Etter 6 uker må vi ta farvel med Spanias solkyst og setter oss på flyet hjem til Norge. Vi flyr Norwegian fra Malaga og lander på Gardermoen.

Takker for fine dager og hyggelig samvær i solens land, nå er det over for denne gang, men kanskje vi møtes her igjen en annen gang… 

Hasta luego … hilsen reiseleder Bodil Baukhol

VELKOMMEN PÅ TUR MED GEIRANGER TURBUSS
Påmelding tlf. 992 50 302 / 982 41 928.
Avbestillingsregler
Praktisk informasjon ifm. reise