NYTTÅRSCRUISE 2023 PÅ COLOR LINE TIL KIEL

Bli med på Nyttårs Cruise 2023!

Geiranger Turbuss har arrangert Nyttårs Cruise siden 2013 (kun avbrutt av Pandemien i 2020 og 2021). 

Prøv å feire inngangen til det nye året på en annerledes måte. Gå til dekket bord på alle måltid, slapp av og kos dere i godt selskap. Meget populær tur, hvor vi ligger et døgn i Kiel og feirer Nyttårsaften.

Ta med famille og venner, bli med oss på en uforglemmelig Nyttårs opplevelse. Bestill i god tid slik at du er sikker på å få være med.

Avreise

Ålesund – fredag 29. desember kl. 23:59 fra Moa Trafikkterminal.

  • kjører via Vestnes fergekai ** (ca. kl. 01:30), deretter videre via Åndalsnes, Gudbrandsdalen og til Oslo.
 
Dag 1 – 30. desember

På vei til Oslo tar vi et frokoststopp på Nebbenes rundt kl. 09:00, for den som vil ha morgenmat.
Vel fremme i Oslo tar vi livet med ro i kafeterian, inntil vi kan begynne ombordstigning i ett av Color Lines sine flotte skip kl. 13:15, med avgang kl. 14:00.

Her ligger det til rette for et komfortabelt opphold ombord i hele 3 døgn, hvor mat & drikke er inkludert*.

Det er nå gode mulighet til å benytte seg av de ulike tilbudene og attraksjonene ombord, fra Spabehandling og massasje, til avslapping i en kafé etter en taxfree shopping eller annen treningsøkt.

Middag denne kvelden er en 3-retters som vi spiser i fellesskap. Vin & vann er inkludert til måltidet.

På kveldstid er der muligheter for båtens show eller egen opptreden på dansegulvet i diskoen.

 

Dag 2 – 31. desember – Nyttårsaften

Vi ankommer Kiel og frokostbuffé er fra kl. 07:00. Båten legger til kai kl. 10:00.

Nå er det egentid på båten eller på land i Kiel. Båtens tilbud kan benyttes som forberedelse til festkvelden – og båten blir liggende til kai hele Nyttårsnatten.

Color Line har lagt til rette for en fin festkveld som starter kl. 18 med en aperitiff, etterfulgt av kapteinens nyttårstale. Vi går derifra videre til bordsetting og Nyttårssoupé serveres – en 4-retters med vin & vann inkludert.

Ved midnatt fortsetter vi feiringen ved utgangen til 13 dekk. Her blir det servert Champange, og vi kan gå ut på dekk å få med oss et fantastisk fyrverkeri i Kiel.

Når vi har fått med oss det meste av fyrverkeriet, er det bare å trekke ned på 6 dekk i Bufférestauranten, hvor det serveres deilig suppe til nattmat. Her er det også inkludert drikke til maten.

 

Dag 3 – 1. januar i år.

Frokostbuffé fra kl. 07:00 – og båten forlater ikke Kiel før på tidlig ettermiddag kl. 14:00. Hjemreisen har startet og det er fortsatt god tid til å slappe av og benytte seg av båtens tilbud.

Det blir felles middag på kvelden og muligheter for show.

 

Dag 4 – 2. januar i år.

Frokostbuffé fra kl. 07:00 – og ankomst Oslo kai kl. 10:00. Vi kjører hjemover og forventer ankomst til Vestnes fergekai ca. kl. 19:00, og videre ankomst Moa Trafikkterminal i Ålesund tirsdag kveld ca. kl. 20:00.

Vi må ta forbehold om ev. endringer i programmet og tidspunkt.

 

Prisinformasjon

  • Full pakke: NOK 6 590 pr. pers (i dobbel innv. lugar, inkl. frokost og middag med vin alle dager, samt nattmat på nyttårsaften ombord)

 

* Grunnprisen dekker reisen med buss og båt inkl. Dobbel Innvendig Lugar Tur/retur. Alle frokoster og middager ombord inkl. Vin til maten, og nattmat nyttårsaften er inkludert.

** Tilkjøringsbuss fra Kristiansund med avreise 29. desember kl. 23:00, til Molde fergekai. Fergen går fra Molde kl. 00:50 til Vestnes. Geiranger Turbuss venter på Vestnes fergekai.  

 * Forbehold om endringer fra reiseoperatører, og ev. prisjusteringer
 

VELKOMMEN PÅ TUR!

Påmelding tlf. 992 50 302 / 982 41 928.