PÅSKETUR TIL ALMUNECAR I SYDSPANIA – FLYREISE (23)

Viktig: Alle må ha gyldig Pass, Reiseforsikring og gyldig Helsekort fra HELFO

Reisende fra Ålesund

Oppmøte 5. april – Ålesund lufthavn, VIGRA

 •  Oppmøte kl. 07:00 for innsjekk av bagasje
  • avreise fly Vigra, DY 403, kl. 08:40
  • ankomst Gardermoen kl. 09:35

Reisende fra Gardermoen

Oppmøte 5. april – Oslo Lufthavn, GARDERMOEN

 • Oppmøte kl.13:00 for innsjekk av bagasje
  • avreise fly Gardermoen, DY 1804, kl. 15:05
  • ankomst Malaga lufthavn kl. 19:10

Tillatt bagasje

Hver passasjer i gruppen kan medbringe:

 • 2 x 23 kg innsjekket bagasje
 • 1 liten veske (under setet)* 30 x 20 x 38 cm
 • 1 håndbagasje (bagasjehylle)* 55 x 40 x 23 cm
  * Maks 10 kg totalt

Husk det er viktig å pakke riktig … og at det ikke blir kluss ved Sikkerhetskontrollen; ingen flytende væsker/kremer i håndbagasjen (maks 100 ml pr. enhet i handbagasjen). Resten må legges i sendebagasjen.

Et pakketips: ta med en badehandduk som kan brukes på solsengen

Prisinformasjon

 • Inkl. full pensjon (frokost, lunsj og middag) med vin til maten
 • Fra Ålesund: kr 15 990,-
 • Fra Gardermoen: kr 14 990,-
 • Singel tillegg kr. 3 950,-
 
 * Forbehold om endringer fra reiseoperatører, og ev. prisjusteringe
 

Påmelding tlf. 992 50 302 / 982 41 928.

REISEBESKRIVELSE

Fra Vigra reiser vi med et av Norwegian sine fly, som tar oss til Oslo Lufthavn Gardermoen. Der møter vi resten av reisefølget. Vi går der ombord i Norwegian, som i løpet av fire timer tar oss til Malaga og den Spanske solkyst.

SOLKYSTEN

Her venter vår Spanske buss som kjører oss videre til den lille fiskelandsbyen Almunecar. Vi ankommer nå hjertet av Costa Tropical kysten og finner vårt Hotel Victoria Playa. Hotellet har store fine rom, alle med balkong, store bad og kjøleskap. Romservice sju dager i uken. Frokost lunsj og middag, vann og vin er selvfølgelig inkludert i vårt opphold. Her blir vår base i 15 herlige dager.

Almunecar med sine 25000 innbyggere ligger mellom to elver, landbruket er viktig, fruktbar jord som er perfekt for tropiske frukter. Her finnes historie og spor fra de første innbyggerne, dette vil vi oppleve under oppholdet.

Her er et behagelig klima hele året, vintrene er milde og tørre og somrene varme og solfylte. Våren bruker temperaturen å ligge på 18 til 25 grader, så det blir mulighet for et bad både i havet og i hotellets oppvarmede basseng.

UTFLUKTER

Vi setter opp utflukter under oppholdet så dere har mulighet til å utforske den spanske solkysten skikkelig. Dette vil vi gjennomgå i fellesskap på et informasjonsmøte når vi er på plass. Vi har utflukter fra kr. 300,- til  700,- pr. pers. Utfluktene er avhengig av at nok folk melder seg på. Utfluktene må betales kontant i norske kroner eller i euro.

HJEMREISE

Etter 15 dager må vi ta farvel med Spanias solkyst og setter oss på flyet hjem til Norge. Vi flyr Norwegian DY 1801 med avreise kl. 11:20 fra Malaga, og lander på Gardermoen kl. 15:20. Videre avreise til Ålesund fra Gardermoen kl. 17:55, og lander på Vigra kl. 18:55.

Takker for fine dager og hyggelig samvær i solens land, nå er det over for denne gang, men kanskje vi møtes her igjen en annen gang…
Hasta luego … hilsen reiseleder Bodil Baukhol

VELKOMMEN PÅ TUR MED GEIRANGER TURBUSS