VÅRTUR TIL TALLINN – BUSS & BÅT

Republikken Estland, det minste og nordligste av de tre landene som utgjør Baltikum. Tallinn er Estlands hovedstad og Estlands største havneby. En av Europas best bevarte middelalderbyer.
Hele sentrum er fylt av gamle trehus fra middelalderen og den gamle bymuren er fortsatt godt bevart rundt store deler av gamlebyen. Byen har så mye å by på, en god handel, god mat og en opplevelse for livet.
Dag 1:

Ålesund-Charlottenberg.  Felles middag og overnatting på Thon hotell.

Dag 2:

Charlottenberg-Stockholm der vi går ombord i båten som tar oss til Estland og Tallinn. Felles middagsbufeet og hyggelig samvær. Billig taxfree og mange fasiliteter.

Dag 3:

Frokost før ankomst Tallinn. Vi tar en runde i byen for å gjøre oss kjent før vi sjekker inn på vårt hotell Tallinn. Tid på egenhånd før felles middag om kvelden. Etter middag går vi ut og gjør byen utrygg for den som vil.

Dag 4:

Frokost på hotellet før alle er fri til å benytte dagen som de selv ønsker. Felles middag og hyggelig samvær på kvelden.

Dag 5:

Frokost på hotellet før vi takker for oss og pakker vårt i bussen. Men flere timer til egen fornøyelse før vi samles i bussen og kjører på kaia der båten tar oss tilbake til Stockholm. Middag og alle fasiliteter på kvelden. Ikke glem å besøke taxfree før du ankommer Stockholm.

Dag 6:

Frokost på båten før ankomst Stockholm. Vi returnerer til Charlottenberg der vi får god tid til en harryhandel før felles middag og avslutningskveld på vår tur til Baltikum.

Dag 7:

Frokost på hotellet før vi setter oss på bussen og fortsetter til våre hjemplasser.

Prisinformasjon:

  • Singel tillegg: kr 2.330

 

 * Forbehold om endringer fra reiseoperatører, og ev. prisjusteringer
 

VELKOMMEN PÅ TUR!

Påmelding tlf.: 992 50 302 / 982 41 928.